Nyheter

Nyheter

2017

 

På den här sidan informerar vi om aktuella händelser på TRÄNA.

Har Du ont?

Då kanske du behöver Postural Terapi. Det är en träningsform där vi lär kroppen att "hitta tillbaka" till sin naturliga hållning. Vi är under utbildning och söker test personer som vill slippa ha ont. Läs mer här

 

PT small group

Tord Rydin Johnsson kommer under hösten att starta upp grupper i PT small group. Den enda skillnaden mot en vanlig PT timma är att kostnaden blir lägre och att du får max tre träningskompisar på köpet.

 

Dans på TRÄNA

Den här hösten kommer vi att hålla i Kulturskolans danslektioner för åldrarna 4-15 år. Varje fredag från och med v.36 blir det dans, dans, dans. Anmälan sker via Kulturskolans hemsida.

 

Kurs i Mindfulness

Under hösten håller Karin Eliasson i samarbete med Folkuniveritetet en kurs i Mindfulness. För mer info och anmälan gå in på fliken Kurser.

 

TRÄNA med ditt barn

Du vet väl att du kan du ta med ditt barn och träna tillsammans i våra lokaler. Vi vill att du som tar med barn kontaktar oss så att vi kan gå igenom vad som gäller. Det är helt gratis för barn under 12år! Viktigt är att våra regler måste läsas och efterföljas.

Läs här

Vill du också bli medlem? Kontakta oss så hjälper vi dig.

2017 är TRÄNAS ÅR!

TRÄNA miljonsatsar år 2017 och vi hoppas att du är med oss och gläds åt våra investeringar. Du som medlem gör det möjligt för oss att bli ännu bättre!

Queenax, en funktionell träningsstation som kommer till TRÄNA under våren. Ta en titt på videon ovan för att se mer

Den som tror att de inte har tid med

fysisk aktivitet måste förr

eller senare avsätta tid för sjukdom.

Adress

Fabriksgatan 5,

514 33 Tranemo

Följ oss

Telefon

0325 700 03

Email

Copyright @ All Rights Reserved