Hem

 

Postural Terapi Detta är framtidens sjukgymnastik! Har du krämpor, smärta, stelheter och eller svagheter? läs mer här

 

PT-Small group Tord Rydin Johnsson startar PT small group på TRÄNA nu i höst. Är du nyfiken? Läs mer på fliken PT-small group och kom på en utav informationsträffarna.

 

Yoga-Dag Söndagen den 1:a oktober anordnade TRÄNA en Yoga-dag där vi samlade in pengar till HESC som är en organisation där man tar hand om utrotningshotade djur och i synnerhet noshörningar. Insamlingen pågår fram till onsdag 4/10. Vill du också bidra så swisha valfritt belopp till nr: 123 520 14 96

 

Gruppträning året runt Höstens schema startar v.34! Ta en titt under fliken "schema" för att få en översikt och där finns också länken till bokningssystemet. Under fliken "Passbeskrivning" hittar du förklarningar på de olika passen.

 

Nyheter på TRÄNA Under fliken Nyheter uppdaterar vi vad som är nytt och på gång. Läs mer här

 

Kurs i Mindfullness Den 12: oktober startar Karin Eliasson och Folkuniversitetet en kurs i Mindfullness här i TRÄNAs lokaler. Anmäl dig här på vår hemsida under fliken Kurser

 

Medlemskap I alla medlemskap på TRÄNA ingår en personlig hälsoprofil, ett personligt träningsprogram, träning i gymparken samt all gruppträning.

 

GEN-PEP I och med att TRÄNA har blivit antagna till GEN-PEP kommer våra initiativ i mångt och mycket handla om möjligheten för familjer att träna tillsammans. Vi vill att Tranemo ska vara föregångare med att ha en aktiv fritid tilllsammans med sina barn. Därför öppnar vi från v.16 upp dörrarna för familjeträning. Läs mer under fliken FAMILJ.

Öppettider

Måndag-Fredag

05.00-22.00

Lördag

07.00-19.00

Söndag

07.00-21.00

Adress

Fabriksgatan 5,

514 33 Tranemo

Följ oss

Telefon

0325 700 03

Email

Copyright @ All Rights Reserved