Postural Terapi

Postural Terapi = Framtidens Sjukgymnastik

Vem behöver Postural Terapi?

Alla! Men framförallt den som har ont, känner sig stel, sned och svag.

Vad är Postural Terapi?

Vi tittar efter grundorsaken till smärtan, släpper på strama muskler och återskapar aktivitet i svaga muskler. Vi strävar efter att få kroppen att hitta tillbaka till den naturliga belastningskedjan.

 

Så här går det till:

I ett behandlingspaket ingår en personlig analys, funktionsmassage och triggerpunkts-behandling. Vi gör en personlig analys där vi tar reda på om du har obalanser i kroppen. Därefter följer behandlingarna och personliga övningar vars syfte är att återställa din naturliga hållning, rörlighet och styrka.

Utöver detta får du också med dig ditt personliga träningsprogram som du kan jobba med hemma mellan de inbokade besöken.

 

Vilka är vi?

Charlotte Liljegren och Elisabeth Liljegren. Vi är i grunden bl.a. leg. träningsinstruktörer, dipl. i anatomi, dans & yogalärare. Vi har gått de fyra stegen som krävs inom Postural Terapi och väntar eximination under våren 2018.

 

Vad kostar det?

Ny-pris 2000 kr för 4 behandlingar

 

Behandling nr 1, 90 min

Behandling 2-4, 60 min

 

Priset är reducerat till 40% mot vad behandlingen kommer kosta efter examination. Fram till diplomeringen ingår detta som praktik och det är därför ett reducerat pris.

 

Är du intressad av Postural Terapi och/eller har frågor?

Fyll i kontaktformuläret till höger så kontaktar vi dig.

 
 
 

Adress

Fabriksgatan 5,

514 33 Tranemo

Följ oss

Telefon

0325 700 03

Email

Copyright @ All Rights Reserved