Personlig tränare

Förändra ditt liv 5 min i taget
Under 8 veckor kommer du tillsammans med Karolina och en grupp betsående av fyra deltagare att förändra ditt liv 5 minuter i taget. 
Kursen bygger på boken med samma namn skriven av Dr. Chatterjee.

Kursen pågår mellan v.19-v.26
En fysisk träff i veckan på tisdagar kl 18:00-19:00

Pris:
Early bird 2021-04-12 tom 2021-04-21
1995 SEK (ord pris 2995 SEK)

Mid bird 2021-04-22 tom 2021-05-01
2495 SEK (ord pris 2995 SEK)

Late bird 2021-05-02 tom 2021-05-09
2995 SEK


Anmälan är bindande. Din plats garanteras vid betalning.


För anmälan och frågor maila Karolina här

Om Kursen
Vi låter oftast bli att göra saker för vår hälsa på grund av tidsbrist, men visst har du fem minuter?
5 minuter tre gånger om dagen gör skillnad för hälsan, och ger oss: mer energi, mindre stress och bättre relationer.


Att göra stora förändringar blir lätt övermäktigt. Vi börjar oftast med fantastiska planer för den nya sunda livsstilen: börja träna tre gånger i veckan och  äta ”sundare”. Det börjar ofta bra och känns övertygande att den nya livsstilen ska hålla i evigheter. Sedan kommer livet emellan och nyhetens behag svalnar av.


Det här programmet leder till märkbara förändringar utan att du behöver slå knut på dig själv. Det enda som behövs är fem minuter av din tid tre gånger om dagen, fem dagar i veckan. Små regelbundna vanor läggs snabbt ihop och ger i slutändan mycket större hälsofördelar än stora åtgärder, som man utför sällan och ofta skippar efter några veckor.


Att jobba med 5 minuter i taget är både roligt, inspirerande och de små förändringarna blir helt plötsligt stora förändringar, som skett utan att det blivit övermäktigt.

Träna med personlig tränare!

 

När du jobbar med en PT så får du ut maximalt av din träning. Vår personlige tränare Karolina hjälper dig också att lägga upp en hållbar målsättning.

 

Boka dig genom att maila: karolinaberg0@gmail.com
eller ring mig på nr: 076 799 66 30

Pris per timma: 500 SEK

Mer om vår personlige tränare: Karolina Berg


Jag har under många år brunnit för träning i alla dess former och har en bakgrund inom truppgymnastik.
Min ambition som Lic. Personlig tränare är att få människor att bli och känna sig som sin bästa version av sig själv. Att de med min hjälp kan få ett ökat självförtroende inte bara i gymmet utan även i sin vardag. Genom min utbildning har jag ytterligare fått upp ögonen för träningens alla hälsofördelar och vill hjälpa till att sprida den kunskap jag har. Jag vill förmedla hur viktigt det är att hålla en balans mellan näringsriktig och sund kost och träning för en hälsosam livsstil utifrån individens förutsättningar.
Jag tränar mina kunder utifrån våra fem fysiska grundegenskaper (styrka, snabbhet, uthållighet, rörlighet och koordination) och lägger upp individuella träningsplaneringar utifrån linjär periodisering för ett garanterat resultat efter kundens målsättning.

karolinaberg0@gmail.com
076 799 66 30