Personlig tränare

- med personlig service och rörelseglädje

MAL 
Kom i form på 12 veckor och starta din resa mot ditt bästa jag.
MAL är utformat att passa likväl nybörjare som erfarna inom träning och hälsa. Oavsett om ditt mål är viktnedgång, forma kroppen eller att bli starkare så anpassas träningsprogram och kost efter just ditt eller dina mål. Om du vill lära dig mer om träningsteknik och hur kroppen fungerar så är detta en unik möjlighet för dig att lära känna din egen kropp och hur just din kropp fungerar.

Metod, för att lyckas med en livsstilsförändring så behöver du välja rätt tillvägagångssätt för att du skall nå dina mål. Det tillvägagångssätt som du kommer att följa är den som är mest anpassad efter dig och din nuvarande livssituation.

Aktivitet, själva genomförandet. För att lyckas med din livsstilsförändring och din träning behöver du ha en hållbar plan och den plan vi satt tillsammans genomför vi här.

Livskvalité, resultatet av ditt arbete. Vad är livskvalité för dig?
Vägen till ett hållbart och långvarigt välmående är lika krokig som livet i sig, därför är det viktigt att ett träningskoncept är lika förändringsbart som din livssituation.

Mitt mål är att ge dig som kund de bästa förutsättningarna att lyckas oavsett var du befinner dig i livet.
“Mitt fokus är din hälsa. Ditt fokus är att nå ditt bästa jag”

MAL är indelat i 4 olika faser (3 veckor per fas) för att ge din kropp maximal variation och belastning under träningsfaserna.

Om du tränar efter samma upplägg eller på samma sätt under en längre tid så anpassar sig kroppen efter det och du får inte ut så mycket av din träning, så variation i träningen är en viktig nyckel för att lyckas.

Under dina 12 veckor kommer du bl.a. att lära dig:
- träningsteknik
- andningsteknik
- mental träning
- egen massage foamrolling
- kosthållning

Detta ingår:
- 4 personligt utformade träningsupplägg
- 8 personliga träningstillfällen
- 8 träningstillfällen i grupp om 2 - 4 pers
- 4 teoritillfällen á 2 timmar
- kostrådgivning
- lära dig att skapa egna träningsprogram
- en foamroller, gummiband, pinne och kloss
- e-post och telefon support
- förhöjd livskvalité
- en minnesvärd upplevelse
- och mycket mer...

Priser träningskoncept MAL

12 Veckors MAL 15.995 kr

Möjlighet till månatlig räntefri betalning enligt överenskommelse.
För anmälan eller om du vill ha mer information så är du välkommen att kontakta mig på trj.training@gmail.com

Träna med personlig tränare!

 

När du jobbar med en PT så får du ut maximalt av din träning. Vår personlige tränareTord hjälper dig också att lägga upp en hållbar målsättning.

 

Boka dig genom att maila: trj.training@gmail.com

 

Pris per timma: 695 SEK

Mer om vår personlige tränare

Tord har under ca 30 år ägnat sig åt träning av olika slag. Han älskar att träna och det märks! Minst lika roligt tycker han det är att som personlig tränare få inspirera, motivera och följa sina kunders utveckling mot ökat välmående.

 

Med sin kunskap och erfarenhet kan han bidra till att du hittar den träningsform som fungerar bäst för dig. Han kommer se till att du får ut det mesta av den tid du lägger på din träning genom att ta hänsyn till både fysiska och mentala aspekter.

 

Det är du som sätter målen med träningen och du kommer få hjälp att anpassa din träning utifrån dina förutsättningar och dagsform för att hitta en hållbar balans. 

 

Hör av dig till Tord om du vill veta mer om vad personlig träning skulle kunna ge dig!